Geluid

Voor het geluid maken wij gebruik van actief gefilterde sub-top luidsprekersystemen. Onze systemen zijn modulair opgebouwd en in te zetten op feesten tussen de 50 en 1000 personen. Door de modulaire opbouw hoeft op een feest van 50 personen minder apparatuur neergezet te worden dan op een feest van 200 personen. Zodra feesten groter worden dan 200 personen stappen wij over van een directstralend naar een hoorngeladen systeem. Het voordeel van hoorngeladen is een verder dragend geluid waardoor het systeem minder hard hoeft te spelen om achter in de zaal voldoende geluid over te houden.
Ons streven is om voor elke opdracht een zo'n compact mogelijke set mee te nemen. Dit omdat, zeker op de kleinere feestjes, er vaak weinig plaats is om luidsprekers te plaatsen is en het fijn als de geluidsapparatuur weinig ruimte inneemt zodat er zoveel mogelijk plaats om te feesten is.
Naast goede luidsprekers beschikken wij uiteraard ook over alle benodigde afspeel- en randapparatuur om de muziek optimaal ten gehore te brengen.


Licht

Kwa verlichting probeert Lost in Music elk feest zijn eigen sfeer mee te geven en voor elke locatie een plan aangepast aan de locatie op te stellen. Voor drive in show's maken wij meestal gebruik van 8 par 56 long 500 watt lampen als basisverlichting welke aangevuld kunnen worden met effecten, rookmachines of stroboscopen. Onderscheidend zijn we in onze kleurkeuze. Wij zullen zelf nooit voor de 4 standaardkleuren rood, groen, blauw en geel in onze verlichting kiezen. Elk feest heeft zijn eigen sfeer en wij streven ernaar om de kleuren van de verlichting zo goed mogelijk aan de locatie aan te passen.
Naast onze drive in shows verlichten we ook regelmatig evenementen uit. Hierbij dragen wij er zorg voor dat tenten, podia of andere objecten sfeervol en netjes uitzien. Bij dit soort projecten wordt er altijd van te voren een lichtplan opgesteld, zodat we op locatie precies de goede materialen bijhebben en snel kunnen opbouwen. Tijdens het opbouwen wordt er door ons zorg gedragen dat alle kabels zoveel mogelijk uit het zicht en de looppaden liggen, en de hele show er tot in de puntjes verzorgd uitziet.
Omdat wij zelf zorg dragen voor het onderhoudt van onze apparatuur ziet deze er altijd netjes uit. Apparatuur die beschadigd is zult U bij ons niet aantreffen, daar deze door nieuwe vervangen wordt. Wij staan voor net verzorgde shows en daar hoort ook net verzorgde apparatuur bij.


Verhuur

Naast complete shows met Dj's en lichttechnici doet Lost in Music ook aan losse verhuur van licht en geluids apparatuur. Dit betekend dat U zelf bepaalt welke apparatuur U nodig denkt te hebben, en deze op onze afhaal-locatie in Maastricht af komt halen. Hier zal U een instructie krijgen hoe alles aan te sluiten en te bedienen is, waarna U er zelf zorg voor draagt dat de apparatuur op locatie komt en de volgende dag alles weer in Maastricht terugbezorgt word. Eventueel is het ook mogelijk dat Lost in music de apparatuur op locatie bezorgt en installeert.
Naast afhalen in Maastricht kan de apparatuur op verzoek evt ook in Eindhoven afgehaald worden.
Voor meer informatie over onze apparatuur op de losse verhuur prijzen kijkt U op onze verhuur pagina.

Datec XTC + 2 Pioneer CDJ-100 cd spelersShowtec Titan Stroboscoop