Bruiloft

Een bruiloft is een belangrijkste feesten. Een bruiloft is eenmalig en moet gelijk een succes worden. Daarom besteed Lost in Music veel aandacht aan de wensen van het bruidspaar en houdt rekening met hun ideeën voor het feest. Over het algemeen zal ruim vóór de bruiloft een gesprek plaatsvinden waarin een bruidspaar haar wensen kenbaar maakt. Omdat ieder bruidspaar andere muzikale voorkeuren heeft, is het belangrijk dat de DJ daar van te voren van op de hoogte is, zodat hij eventueel extra muziek kan meenemen. Het zou immers zonde zijn als een DJ net uw favoriete nummer niet bij heeft.

Naast de muzikale voorkeuren van het bruidspaar, zal ook het verloop van de avond van te voren doorgenomen worden. Veel bruidsparen hebben van te voren ideeën over hoe het feest er uit moet gaan zien. Als de DJ van alle wensen op de hoogte is kan hij daar rekening mee houden en het feest een bepaalde kant opsturen. Zo zijn er bijvoorbeeld bruidsparen die absoluut niet, of juist helemaal wel van Nederlandstalige muziek houden.

Muziek

Over het algemeen word in het begin van een avond op rustig volume wat achtergrondmuziek gedraaid. Dit zodat iedereen rustig binnen kan komen en bijkletsen. Na een tijdje zal de openingsdans aangekondigd worden en kan het feest echt beginnen. Afhankelijk van de leeftijd van het bruidspaar en de leeftijd van de gasten zal de muziek iets meer richting top40 of juist een iets ouder tintje krijgen.
Uiteraard kan hier vanaf geweken worden. Zo hebben wij ook ooit een bruiloft meegemaakt waarbij het bruidspaar nog op de receptie was, en wij de opdracht gekregen hadden om in een ander zaaltje een feestje te maken. Het bruidspaar wilde namelijk op het hoogtepunt van het feest binnenkomen.
Al met al is elke bruiloft anders, en is het prettig om van te voren afspraken over zowel de muziek als het verloop van de avond te maken. Tijdens het feest hoort een bruidspaar een fijne avond te hebben zonder zich over de muziek druk te hoeven maken.

Show

Naast een Dj met muziek is op de meeste bruiloften ook verlichting gewenst (Zie foto's). Een feest met TL-licht is mogelijk, maar over het algemeen minder gezellig als een feest waar de ruimte met verschillende kleuren verlicht word. Voor de meeste bruiloften voldoen 8 parren (8 gekleurde spots) om een gezellige sfeer neer te zetten. Maar er zijn ook bruidsparen die graag wat meer verlichting willen, omdat met meer lampen meer mogelijkheden zijn en mooiere effecten gecreëerd kunnen worden. Daarnaast geeft een uitgebreidere verlichting vaak een wat chiquer beeld. Ook de verlichting zal aan de orde komen in het gesprek vooraf. Hierin zal Lost in Music een aankomend bruidspaar helpen met de keuze voor een specifieke verlichting die aan de wensen voldoet. Naast de meest gebruikte lichtset van 8 spots word er ook regelmatig een uitgebreidere set neergezet met bewegende verlichting (zoals bv scans), een spiegelbol of andere lichteffecten

Al met al is voor Lost in Music elke bruiloft uniek, en zal ook zo behandeld worden. Op het moment dat van te voren bekend is wat een bruidspaar van een feest verwacht, word hier op ingespeeld, zodat de avond vlekkeloos verloopt.

Bruiloft Kasteel Oost ValkenburgBruiloft met grote licht-show
Lost in Music Licht en Geluid
tel : +31-647546401
email : info@limusic.nl

Uitgebreide contactgegevens
Of gebruik onderstaand formulier

E-Mail
Telefoon
Bericht *