Martin Wizard

Unieke show elementen

Bij bruiloften maken wij regelmatig gebruik van onze 3 hoekige led-zuilen met daarbovenop een Martin wizard lichteffect. Gezien deze zuilen custom build zijn, is Lost in Music het enige bedrijf in Nederland dat deze combinatie gebruikt. Het grote voordeel van de led zuilen is dat deze zowel rustige effecten bevatten als drukke effecten kunnen maken. Daarbij zijn ze zaalvullend waardoor met relatief weinig materiaal op een kleine plek al snel een grote show neergezet kan worden.


Uitlichten van een gang tijdens evenement

Bijzondere locaties

Lost in Music werkt vaak op bijzondere locaties. Op het moment dat uw bruiloft niet in een standaard zaaltje is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij worden vaak gevraagd om bruiloften op locaties zonder horeca bestemming te verzorgen. Hierbij moet gedacht worden aan Landhuizen of kasteeltjes in de Belgische Ardennen, industriële panden of tenten.
Al deze locaties hebben gemeen dat er geen voorzieningen voor een feestje aanwezig zijn. Lost in Music kan naast een feestelijk show, ook de overige voorzieningen aanleggen. Een extra stroomvoorziening voor de Dj, bar, koeling of keukenapparatuur is geen probleem. Daarnaast is ook de verlichting vaak niet geschikt voor een feestje. Bij een tent op een veld of in een tuin is het buiten de tent vaak te donker, terwijl andere locaties weer alleen felle tl-verlichting hebben. Om uw feest op dat soort locaties wat extra's te geven zal in overleg gekeken worden voor extra lampen om gangen, gebouwen of de tuin mooi te verlichting.


Duidelijkheid

Bij Lost in Music kunt U de Dj welke uw bruiloft komt draaien ruim voor de bruiloft ontmoeten. Hierbij zal doorgesproken worden hoe de feestavond ingedeeld word en welke muziek er gedraaid word. Als U hierbij aangeeft dat bepaalde muziek tijdens uw bruiloft niet gewest is, zal deze ook niet gedraaid worden.
Lost in Music werkt altijd met een contract. Hierin staan alle afspraken kwa show, tijden, prijs en muziek wensen. Op deze manier weet u zeker dat de feestavond ook precies word, zoals u in gedachten heeft. Daarbij krijgt u de garantie dat de show altijd doorgaat. Bij ziekte zal Lost in Music een gelijkwaardige Dj regelen, welke de show volgens de gemaakte afspraken zal draaien.
Lost in Music geeft gewoon de zekerheid dat uw bruiloft met een onvergetelijk feest afgesloten word.Gebouwverlichting : Uitlichten van kasteel Sprimont Drive in show with full color led star cloth and Martin Wizard Opstelling Dj in mergelgrot valkenburg