Wat is een Drive in Show?

Drive in shows zijn een van de specialiteiten Lost in Music Licht en Geluid. Een drive in show houdt in dat de Dj die het feest komt draaien zowel voor de muziek, als voor licht- en geluid-apparatuur zorgt. Lost in Music zorgt dat er voor aanvang van de show een voldoende grootte geluidsinstallatie in de zaal geplaatst is. Daarnaast word er standaard een klein lichtsetje, bestaande uit 8 gekleurde spots, meegeleverd.

Een stapel luidsprekers en een paar lampjes geven echter geen feest. Bij onze Drive in Shows komen altijd ervaren Dj's muziek draaien, zodat elk feest een knalfuif word. grootte geluidsinstallatie in de zaal geplaatst is. Daarnaast word er standaard een klein lichtsetje, bestaande uit 8 gekleurde spots, meegeleverd.


Muziek

Tijdens het feest zal de Dj in overleg met de opdrachtgever zowel de muziekkeuze als het volume bepalen. Elk feest is anders en vraagt om zijn eigen aanpak. Een veel gemaakte fout is te luide muziek. In het begin van een feest willen de gasten vaak met elkaar kletsen zonder door de muziek overstemd te worden. Onze Disk Jockeys hebben ruime ervaring met het draaien van feesten en voelen aan welk volume op welk moment gewenst is. Mocht U tijdens de avond niet (helemaal) tevreden zijn over de muziek, kan dit altijd bij de dj aangeven worden en zal deze zich naar uw wensen schikken.


Verlichting

Muziek is belangrijk op een feest, maar sfeer word voor een aanzienlijk deel door verlichting gecreëerd. Een zaal in schemerlicht aangevuld met de juiste kleuraccenten doet veel gezelliger aan dan een zaal waar TL's branden. Zeker in het begin van het feest is het belangrijk dat een zaal er gezellig uit ziet. Een leuk uitgelichte zaal zet meteen de toon voor een geslaagde avond. Later op de avond kan het licht gebruik worden om de dansvloer te accentueren, of een andere fase van het feest aan te kondigen.

Standaard zijn in onze drive in shows 8 gekleurde spots (parren) inbegrepen. Echter word bij de meeste shows buiten de basis verlichting nog extra verlichting neergezet om de show sfeervoller te maken. De shows van Lost in Music onderscheiden zich ten opzichte van andere bedrijven door zeer uitgebreide mogelijkheden.

Veel gevraagde uibreidingen zijn blacklights, scans, stoboscoop of een sterrendoek als achtergrond. Daarnaast zijn er nog de specialere opties zoals een full color led dj meubel of onze multifunctionele led zuilen.


Boeken

Onze drive in shows zijn te boeken vanaf € 350,- ex btw.

Voor dit bedrag krijgt U

  • Geluid- en licht- installatie (ruim voldoende voor 150 personen)
  • 2 allround drive-in medewerkers
  • 4 uur draaien (20:00 - 24:00)
  • Onze standaard muziekcollectie

Al onze shows zijn via e-mail of telefoon te boeken. Telefoonnummers en e-mailadressen zijn op de Contact pagina te vinden.


Speciale Shows

Mocht U interesse hebben in een van onderstaande shows, kan er aanvullende informatie op bijbehorende pagina's gevonden worden.

Bruiloften

Carnaval

Examenfeesten

Drive in show gala

Drive in show met uitgebreide verlichting (2x led zuil   Martin Wizard)

Drive in Show Lost in Music Licht en Geluid incl Lichtbrug