Bezorgt Lost in Music ook materialen?

De materialen die op de verhuur pagina staan zijn op basis van afhalen. Lost in Music kan deze materialen op aanvraag bezorgen. Bij bezorgen worden de materialen ook gelijk geïnstalleerd en aangesloten. Aangezien bezorgen en ophalen vrij veel tijd kost, kunnen wij helaas niet gratis bezorgen. Een van onze medewerkers zal immers eerst de materialen in de bus moeten laden, naar locatie rijden en daar alles opbouwen en aansluiten.


Welke geluid-set kan ik het beste huren voor een klein feestje thuis?

De meest gehuurde set voor feestjes tot 50 personen bestaat uit 2 luidsprekers en een versterker. De huurkosten bedragen €50 incl btw per dag. Bij de set worden standaard 2 luidspreker-statieven én gratis kabels voor het aansluiten van een laptop, iPod of mengpaneel geleverd.


Wat is de goedkoopste geluid-set die Lost in Music Licht en Geluid verhuurt?

De goedkoopste gelui-set kost €50 incl. btw per dag en bestaat uit 2 K-112 luidsprekers en een Crest VS-900 versterker. De set word inclusief bekabeling en 2 luidspreker statieven geleverd. De set is erg makkelijk zelf op te stellen en aan te sluiten. Indien gewenst word er gratis een aansluiting voor laptop, iPod of andere muziekbron bijgeleverd.


Wanneer kan ik gehuurde materialen ophalen, terugbezorgen?

Materiaal word in principe voor een periode van 24 gehuurd. Deze gaat in om 11:00 uur en duurt tot 11:00 uur de volgende dag. Op verzoek kan hier van af geweken worden. Dit gaat echter op basis van beschikbaarheid van de materialen. Ophalen en terugbezorgen is ook op Zaterdag en Zondag mogelijk.


Wat is een Drive in Show?

Bij een Drive in Show neemt de Dj niet alleen muziek mee, maar zorgt hij ook dat er een geluid-set geplaatst word om de muziek af te spelen. Bij de meeste Drive in Shows neemt de Dj naast geluid ook verlichting mee.


Vragen jullie een borg bij verhuur?

Standaard vragen wij een borg van €250,- . Afhankelijk van het gehuurde kan hier naar boven toe vanaf geweken worden.


Zit op jullie geluidsets een limiter?

Standaard worden onze geluidsets zonder extra limiter geleverd. Hierdoor kan altijd het maximale uit de gehuurde sets gehaald worden. Echter maken wij veel gebruik van versterkers uit de Crest Vs serie. Deze versterkers hebben een beveiliging welke bij ernstige overbelasting de versterker een paar seconden afschakelt. Dit voorkomt het opblazen van versterker of luidsprekers.


Hoeveel rekenen jullie voor transport?

De prijs van transport is afhankelijk van de te transporteren materialen. De bezorg en ophaalkosten binnen Maastricht komen meestal rond de €50 ex. btw uit. Dit is echter inclusief opbouwen en testen van de geleverde materialen.


Verhuren jullie ook geluidsets voor carnavalswagens?

Onze geluidsets mogen, mits aangegeven, op carnavalswagens geplaatst worden. Voor verhuur op carnavalswagens hebben wij een speciale overzichts pagina gemaakt waar alle relevante informatie bij elkaar staat.


Doen jullie aan sponsoring?

Bij ons zijn er diverse sponsormogelijkheden. Echter willen wij onze naam alleen verbinden aan evenementen waar het licht en geluid goed geregeld is. In het verleden hebben wij o.a. "de chillwell", bunkerfestival, european tournament dancing students, studenten intro eindhoven en diverse scouting activiteiten gesponsord.


Kan ik gehuurde materialen zelf makkelijk aansluiten?

Bij het huren van een complete set worden altijd alle benodigde kabels bijgeleverd. Elke kabel past maar op 1 plek en via een kleurcodering kunnen er geen fouten met aansluiten gemaakt worden.


Waarom hanteert Lost in Music een verhuurperiode van 11 uru tot 11 uur de volgende dag?

Gehuurde materialen kunnen vanaf 11 uur opgehaald worden en moeten voor 11 uur de volgende dag terug bezorgd zijn. Lost in Music heeft voor 11 uur gekozen omdat er 's middag genoeg tijd is om op te bouwen en de dag na het feest een klein beetje uitgeslapen kan worden. Niemand heeft immers zin om tot 4 uur 's nachts te feesten en om 7 uur op te staan om de gehuurde materialen terug te gaan brengen.