Lost in Music Licht en Geluid

Welkom bij Lost in Music Licht en Geluid. Wij verzorgen het licht en geluid op uw feesten en evenementen. De grootte van onze activiteiten varieert van het plaatsen een klein geluidssetje voor een feestje in een woonkamer, tot complete sporthallen meerdere dagen van licht en geluid voorzien.


DJ's

De DJ's van Lost in Music zijn gespecialiseerd in het draaien van allround muziek. Dit houdt in dat ze muziek variƫrend van top 40, dance en nederpop tot jaren '70, '80 of dansmuziek draaien. Daarbij hebben ze ervaring met het aanpassen van de muziek aan het publiek. Zo zullen ze op een 50e verjaardag of een bruiloft geen hele avond dance muziek draaien, en zal op een examenfeest geen hele avond jaren '70 muziek gedraaid worden.


Apparatuur

Naast uitstekende muziek, is ook de apparatuur in perfecte staat. Lost in Music Drive in Show gebruikt alleen materiaal van de beste merken, en zorgt ervoor dat deze op tijd onderhoud krijgen. Hierdoor bent U ervan verzekerd dat alle apparatuur gedurende de hele avond probleemloos functioneert.


Onze werkwijze

Op het moment dat u ons vraagt licht en geluid op uw feest of evenement te verzorgen, zullen wij eerst een vrijblijvend gesprek met u aangaan. Hierin wordt gekeken wat uw wensen zijn, en aan de hand daarvan zullen wij een licht en geluidsplan opstellen. Hierna zal er een offerte uitbracht worden, waarna opnieuw gekeken wordt of alles naar wens is.
Tijdens het feest dragen wij er zorg voor dat qua licht en geluid alles naar wens verloopt en u optimaal van het feest kunt genieten.


Waar kunt u ons voor boeken?

Lost in Music voorziet voornamelijk complete feesten van licht en geluid. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een bruiloft, 50e verjaardag, bedrijfsfeest of examenfeest. Complete feesten houdt in dat licht en geluid naar de feestlocatie gebracht en opgebouwd word. Tevens is er tijdens het feest een DJ, LJ of geluidstechnicus aanwezig om te zorgen voor de muziek en lichtshow. Na afloop van het feest zal alles direct weer afgebroken en opgeruimd worden.
Naast complete feesten bieden wij ook de mogelijkheid tot losse verhuur. Voor ons verhuurassortiment kunt u op de verhuur pagina kijken. Buiten drive in werk en losse verhuur, houden wij ons ook bezig met complete dans en theater producties.


Locatie

Lost in Music Licht en Geluid is gevestigd in Maastricht en heeft een dependance in Eindhoven. Wij zijn werkzaam in zuid Nederland, Vlaanderen en de Belgische Ardennen.

Bruiloft Chateux Neercanne

Drive in Show met 2x

Thank you van de band tijdens festival
Lost in Music Licht en Geluid
tel : +31-647546401
email : info@limusic.nl

Uitgebreide contactgegevens
Of gebruik onderstaand formulier

E-Mail
Telefoon
Bericht *