Bij de meeste opdrachten komen wij met een berg licht en geluidsapparatuur aan, installeren deze, maken er een feest van, pakken in en zijn weer naar huis. Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat de apparatuur die gebruikt word er niet opeens van zelf is. De apparatuur die kant en klaar te koop is voldoet vaak niet aan de eisen die Lost in Music Licht en Geluid er aan stelt.
Dit gedeelte van de site is daarom speciaal voor lezers die graag wat meer over de gebruikte materialen en onze modificaties daaraan willen weten.

Op het moment bevat dit gedeelte pas een paar items, maar er wordt momenteel gewerkt om de komende tijd en nog een aantal items bij te plaatsen; Refoamen van een set JBL contol luidsprekertjes, het zelfbouwen van flightcase en het bouwen van een set subwoofers.


Datec XTC + 2 Pioneer CDJ-100 cd spelers

Hier worden de aanpassingen die Lost in Music gedaan heeft om 2 CDJ 100 CD spelers en een Dateq XTC mengpaneel in een fabrieks-flightcase van producer in te bouwen. Standaard is de ruimte boven de Cd-spelers en het mengpaneel open en liggen de kabels in het zicht. Aangezien wij een verzorgd uiterlijk erg belangrijk vinden hebben we de bovenkant afgedicht en nieuwe aansluitingen voor de bekabeling gemaakt. Daarnaast is hierdoor ook ruimte ontstaan om Cd's neer te kunnen leggen.Showtec Titan Stroboscoop

Aanpassen van een Showtec Titan stroboscoop. Standaard is de Titan niet uitgerust met een blind functie (continu licht geven ipv. knipperen). Aangezien blinden een veel prettiger licht-effect is dan een knipperende stroboscoop én het aanzienlijke meerwaarde biedt tijdens onze optredens hebben we besloten om deze functionaliteit in te bouwen.Martin Wizard

Verschillende lampen hebben verschillende toepassingen. Voor disco gebruik moet een lamp snel aan en uit kunnen, terwijl bij het aanlichten van een gebouw vooral het energieverbruik ten opzichte van de lichtopbrengst belangrijk is. Deze pagina gaat in op welke lamp voor welke toepassing het meest geschikt is.


Mocht U vragen of opmerkingen over onze aanpassingen hebben, kunt U altijd contact opnemen.

Lost in Music Licht en Geluid
tel : +31-647546401
email : info@limusic.nl

Uitgebreide contactgegevens
Of gebruik onderstaand formulier

E-Mail
Telefoon
Bericht *